Tekijät

Sovellustalo Alestalo & Haaramo syntyi kahden yrittäjän, Antti Alestalon ja Panu Haaramon, yhdistäessä voimansa vuonna 2010. Sitä ennen olimme tehneet yhteistyötä web-sovelluskehitysprojekteissa itsenäisinä yrittäjinä jo 10 vuoden ajan. Totesimme pystyvämme palvelemaan asiakkaitamme paremmin yhdistymällä. Näin saimme molempien toisiaan täydentävät osaamisalueet käyttöön ja asiakkaan hyödyksi. Yhdistymällä varmistimme myös yrityksemme tavoitettavuuden kaikkina aikoina.

Toimimme pääkaupunkiseudulla ja asiakkaita meillä on eri puolilta Suomea.

 

Panu Haaramo
KTM
puhelin: 040-861 8507

Panulla on yli 15 vuoden kokemus Lotus Notes/Domino-sovelluskehityksestä ja viimeiset 5 vuotta pääpaino on ollut Java/Java EE-kehityksessä. Panun Domino-ura alkoi suomalaisessa suuryrityksessä, jonka jälkeen hän siirtyi 2,5 vuodeksi Kaliforniaan paikalliseen yritykseen, josta palatessaan alkuvuonna 2001 aloitti yrittäjänä perustamalla Panu Haaramo Oy:n. Panu on tehnyt Java- ja Lotus Domino-sovelluskehitystä ja sovellusarkkitehtuurin suunnittelua kaiken kokoisille yrityksille monilla toimialoilla.

Panu hallitsee erityisesti JSF & PrimeFaces-kokonaisuuden, Javan, Web Servicet, SSO-ratkaisut ja XPage-kehityksen.

Panu kirjoitteli aiemmin XPage Forumille ja nykyisin Stack Overflow-sivustolle.

 

Antti Alestalo
FM tietotekniikka
puhelin: 040-503 8310

Antti on työskennellyt yli 20 vuotta erilaisissa web sovellusten kehitysprojekteissa informaatioteknologian ja rahoitusalan suuryrityksissä. Antti tuntee laajasti eri internet teknologioita. Erityisosaamisalueet ovat HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery ja mobiilisovellukset.

Viimeisimpiä Antin toteuttamia projekteja ovat Outotecin uusi rekrytointijärjestelmä ja veneiden talvisäilytys telakoille suunniteltu tietojärjestelmä.

 


Sovellustalo Alestalo & Haaramo © x 2022